TAHİR BAŞKAN ORAYA GİDİP ÇAY İÇİP DERT DİNLEDİ

24.01.2021 - 19:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TAHİR BAŞKAN ORAYA GİDİP ÇAY İÇİP DERT DİNLEDİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün kar yağışında seraları zarar gören İzmit'in köylerine gitti.. Başkan Büyükakın, İzmit'in Eseler ve Hacıoğlu köylerinde seracıların zararlarını yerinde görüp inceledikten sonra twitter sayfasından "İzmit  Hacıoğlu köyündeydik. Semaverde çay demlemişler. Çaylarını içip, dertlerini dinledik. Kar yağışı sonrası yaşadıkları, mağduriyetleri gidereceğiz! Seraları zarar gören çiftçilerimize; yeniden sera yapmak isteyenler için 50 hibe, Tadilat yaptırmak isteyenler içinse naylon desteğinde bulunacağız. Tarla da izimiz, Çiftçimizin en zor günlerindedesteğimiz var!" açıklamalarında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün kar yağışında seraları zarar gören İzmit'in köylerine gitti..

Başkan Büyükakın, İzmit'in Eseler ve Hacıoğlu köylerinde seracıların zararlarını yerinde görüp inceledikten sonra twitter sayfasından "İzmit  Hacıoğlu köyündeydik. Semaverde çay demlemişler. Çaylarını içip, dertlerini dinledik. Kar yağışı sonrası yaşadıkları, mağduriyetleri gidereceğiz! Seraları zarar gören çiftçilerimize; yeniden sera yapmak isteyenler için 50 hibe, Tadilat yaptırmak isteyenler içinse naylon desteğinde bulunacağız. Tarla da izimiz, Çiftçimizin en zor günlerindedesteğimiz var!" açıklamalarında bulundu..
Resim
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.