KOCAELİ SERVİSÇİLER ODASININ YENİ BAŞKANI GEBZELİ İKİZEK OLDU

Güncel 08.01.2022 - 19:49, Güncelleme: 08.01.2022 - 19:49
 

KOCAELİ SERVİSÇİLER ODASININ YENİ BAŞKANI GEBZELİ İKİZEK OLDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Servisçiler Odası’nda bugün kongre vardı. Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Taşçı ve adaylığını koyan Şenol İkizek başkanlık için yarıştı.. Konuşmaların ardından Genel Kurulda oy verme işlemi başladı. Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda yapılan oylama sonucu ebzeli servisçi esnaflarının da tam destek verdiği Gebzeli Şenol Ikizek yeni Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı seçildi.. Bu haber Gebzeli servisciler arasında sevinçle karşılandı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Servisçiler Odası’nda bugün kongre vardı. Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Taşçı ve adaylığını koyan Şenol İkizek başkanlık için yarıştı..

Konuşmaların ardından Genel Kurulda oy verme işlemi başladı. Kocaeli Servis Araçları Odası 7. Olağan Genel Kurulunda yapılan oylama sonucu ebzeli servisçi esnaflarının da tam destek verdiği Gebzeli Şenol Ikizek yeni Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı seçildi..

Bu haber Gebzeli servisciler arasında sevinçle karşılandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.