BÜYÜKGÖZ BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADI

İlçeler 25.01.2022 - 20:01, Güncelleme: 25.01.2022 - 20:01
 

BÜYÜKGÖZ BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz bugün kendsini ziyarete gelen Manisa Demirci Belediye Başkanı.Selami Selçuk'u makamında ağırladı.. Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Manisa Demirci Belediye Başkanımız Sn.Selami Selçuk Beyefendi'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor; Manisa Demirci'de yaşayan vatandaşlarımıza selam ve hürmetlerimi iletiyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz bugün kendsini ziyarete gelen Manisa Demirci Belediye Başkanı.Selami Selçuk'u makamında ağırladı..

Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Manisa Demirci Belediye Başkanımız Sn.Selami Selçuk Beyefendi'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor; Manisa Demirci'de yaşayan vatandaşlarımıza selam ve hürmetlerimi iletiyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.