BAŞKAN BÜYÜKAKIN SÜRPRİZ YAPTI

Güncel 09.12.2021 - 09:02, Güncelleme: 09.12.2021 - 11:20
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN SÜRPRİZ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile beraber İzmit İlçe Kadın Kollarının organize ettiği "Kadın Esnaflar ile Buluşma" programına katılım sağladı.. Toplantıya katılan kadın esanaflarımızdan birisi küçük çocuğu ile birlikte geldi. Başkan Büyükakın yakından sevip ilgilendiği çocuğun o gün doğum günü olduğunu öğrenince bir sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlattı.. Tahir Büyükakın o anları "Annesiyle toplantıya geldi. Bugün de doğum günüymüş…Kutladık" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile beraber İzmit İlçe Kadın Kollarının organize ettiği "Kadın Esnaflar ile Buluşma" programına katılım sağladı..

Toplantıya katılan kadın esanaflarımızdan birisi küçük çocuğu ile birlikte geldi. Başkan Büyükakın yakından sevip ilgilendiği çocuğun o gün doğum günü olduğunu öğrenince bir sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlattı..

Tahir Büyükakın o anları "Annesiyle toplantıya geldi. Bugün de doğum günüymüş…Kutladık" sözleri ile paylaştı..

Bir 3 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.