HAMZA ŞAYİR'İN BU VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI FENA SALLADI

İlçeler 27.01.2022 - 02:37, Güncelleme: 27.01.2022 - 02:37
 

HAMZA ŞAYİR'İN BU VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI FENA SALLADI

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in 25 Ocak 2022 tarihinde yoğun kar yağışı dolayısı ile Kuzey Marmara Otoyolu park alanında bekleyen araç sürücülerini ve yolcularının yardımına koşarak onlara sıcak çorba ve sıca ekmek ikramında bulunduğu anları videosu, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yerini alırken, binlerce yorum, beğeni ve paylaşım aldı.. İŞTE O VİDEO.
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in 25 Ocak 2022 tarihinde yoğun kar yağışı dolayısı ile Kuzey Marmara Otoyolu park alanında bekleyen araç sürücülerini ve yolcularının yardımına koşarak onlara sıcak çorba ve sıca ekmek ikramında bulunduğu anları videosu, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yerini alırken, binlerce yorum, beğeni ve paylaşım aldı..
İŞTE O VİDEO.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.