KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Güncel 11.12.2021 - 05:27, Güncelleme: 11.12.2021 - 05:27
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

kocaelihaberi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin taşımacılık sektöründe hizmet veren Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Murat Sağlam görevinden ayrıldı. Daha önce Kent Konut Hafriyat Müdürlüğü yapan, lojistik uzmanı Murat Sağlam’ın bir yıl önce Ulaşımpark’a genel Müdür olarak atanmıştı. Görevden ayrılan Murat Sağlam’ın yerine vekaleten genel müdür yardımcısı Övünç Yılmaz getirildi.
kocaelihaberi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin taşımacılık sektöründe hizmet veren Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Murat Sağlam görevinden ayrıldı.

Daha önce Kent Konut Hafriyat Müdürlüğü yapan, lojistik uzmanı Murat Sağlam’ın bir yıl önce Ulaşımpark’a genel Müdür olarak atanmıştı. Görevden ayrılan Murat Sağlam’ın yerine vekaleten genel müdür yardımcısı Övünç Yılmaz getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.