RECEP KAYA SİYASETTE BOŞLUK BIRAKMIYOR

Siyaset 18.09.2020 - 04:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA SİYASETTE BOŞLUK BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde Genel Merkez tarafından ilçe başkan adayı olarak gösterilen Recep Kaya bir taraftan kongre hazırlıklarını yaparken diğer taraftan Teşkilat çalışmalarına dahil oluyor.. Dün akşam AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yönetim toplantısı vardı.  Ak Parti İlçe Kadın Kolu başkanı Şenay Önder toplantıya Recep Kaya'nın da katılım sağladığını "İlçe başkan adayımız Recep KAYA başkanımızın katılımıyla haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı icra ettik. Hayırlara vesile olsun inşallah." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde Genel Merkez tarafından ilçe başkan adayı olarak gösterilen Recep Kaya bir taraftan kongre hazırlıklarını yaparken diğer taraftan Teşkilat çalışmalarına dahil oluyor..

Dün akşam AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yönetim toplantısı vardı.  Ak Parti İlçe Kadın Kolu başkanı Şenay Önder toplantıya Recep Kaya'nın da katılım sağladığını "İlçe başkan adayımız Recep KAYA başkanımızın katılımıyla haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı icra ettik. Hayırlara vesile olsun inşallah." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.