ÖZLER GEBZE'NİN ÇÖPÜNÜ FENA TAKTI KAFAYA

Dünya 17.10.2020 - 18:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÖZLER GEBZE'NİN ÇÖPÜNÜ FENA TAKTI KAFAYA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Kayhan Özler, Gebze'nin çöp meselesini fena kafaya taktı.. Belediye Meclis toplantılarında sürekli olarak Gebze Belediyesinin çöpleri pahalıya kaldırttığına dair soru önergeleri veren Kayhan Özler sosyal medya sayfasından da bu iddialarını hep gündemde tutuyor.. Kayhan Özler bugün çektiği çöp birikintilerinin fotoğrafını da yine sosyal medyadan "Gebze Yıldız caddesi, 2 gündür çöpler alınmıyor. Gebze Uçuyor" sözleri ile paylaşarak eleştirdi.. NOT: Geçtiğimiz günlerde Takvim gazetesi "GEBZE UÇUYOR" manşeti ile çıkmış ve Gebze Belediye Başkanına övgüler dizmişti..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Kayhan Özler, Gebze'nin çöp meselesini fena kafaya taktı..

Belediye Meclis toplantılarında sürekli olarak Gebze Belediyesinin çöpleri pahalıya kaldırttığına dair soru önergeleri veren Kayhan Özler sosyal medya sayfasından da bu iddialarını hep gündemde tutuyor..

Kayhan Özler bugün çektiği çöp birikintilerinin fotoğrafını da yine sosyal medyadan "Gebze Yıldız caddesi, 2 gündür çöpler alınmıyor. Gebze Uçuyor" sözleri ile paylaşarak eleştirdi..

NOT: Geçtiğimiz günlerde Takvim gazetesi "GEBZE UÇUYOR" manşeti ile çıkmış ve Gebze Belediye Başkanına övgüler dizmişti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.