CEMİL YAMAN İLÇE BAŞKANLARI İLE SEÇİM BÖLGESİNDE

Siyaset 09.01.2022 - 19:36, Güncelleme: 09.01.2022 - 19:36
 

CEMİL YAMAN İLÇE BAŞKANLARI İLE SEÇİM BÖLGESİNDE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi  ve Türkiye-Macaristan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Kocaeli'de ilçe başkanları ile saha çalışmasına çıktı.. Cemil Yaman bir dizi esnaf ve iş yeri ziyaretinin akabinde son toplantısını sosyal medyadan "Çayırova İlçe Başkanımız Servet Günay, Darıca İlçe Başkanımız Av.Ufuk Acay, Gebze İlçe Başkan Vekilimiz Raif Öztürk ve Dilovası İlçe Başkan Vekilimiz Av.Fevzi Karadaş ile; Bölgemizde faaliyet gösteren toplu taşıma kooperatiflerinin kıymetli yöneticileri ile bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi  ve Türkiye-Macaristan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Kocaeli'de ilçe başkanları ile saha çalışmasına çıktı..

Cemil Yaman bir dizi esnaf ve iş yeri ziyaretinin akabinde son toplantısını sosyal medyadan "Çayırova İlçe Başkanımız Servet Günay, Darıca İlçe Başkanımız Av.Ufuk Acay, Gebze İlçe Başkan Vekilimiz Raif Öztürk ve Dilovası İlçe Başkan Vekilimiz Av.Fevzi Karadaş ile; Bölgemizde faaliyet gösteren toplu taşıma kooperatiflerinin kıymetli yöneticileri ile bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.