KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Siyaset 08.01.2022 - 06:28, Güncelleme: 08.01.2022 - 06:28
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Kocaelihaberi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından düzenleneni Vefa Ödülleri töreninde konuştular. Kemal Kılıçdaroğlu: '13. Cumhurbaşkanı aramızdan çıkacak' dedi.. ''CUMHURİYETİMİZE YAKIŞMIYOR'' ''Hepimizin biliyoruz ki; bugün ülkenin içinde bulunduğu koşullar Cumhuriyetimize yakışan koşullar değildir'' diyen İmamoğlu, ''Demokrasi ve hukukun içine düşürüldüğü şartlar Cumhuriyetimize yakışmaz. İş bulamayan, işiyle geçinemeyen milyonlarca yurttaşımızın çalışma koşulları Cumhuriyetimize yakışmıyor'' ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle: ''Kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin önderlerine vefa hissetmeden CHP'li olamaz. Bizim partimiz gelip geçici partilere benzemez. CHP, kişilerin değil Cumhuriyet'in halkın partisidir. Bizim partimiz ilke ve değerlerin partisidir. Vefa da bu değerlerden biridir. Öncelikle partimize büyük görev düşüyor. Tabiki milletimizin her ferdine büyük görevler düşüyor. Zorlu ve hassas bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyetimiz kuruluşundan beri en zorlu günlerdir bu günler. Ancak moralimizi en üst seviyede de tutmak zorundayız. Başarmak için sadece iki şeye ihtiyacımız var. Birincisi hepimizin üzerimize aldığımız sorumlulukları yerini getirmek. İkincisi hepimiz yol arkadaşlığımızın değerini bilerek mücadele etmek. ''YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'' CHP; Cumhuriyete, laikliğe, adalete ve eşitliğe bir ömür veren insanların partisidir. CHP ailesini bir arada tutan değerlerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Her siyasi yelpazeden dostlarımızla, kolkola yürüyecek ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyıla bayram sabahı coşkusuyla adım atacağız. Kimsenin kalbini kırmadan hedeflerimize ulaşmayı başarmak zorundayız. Bize bu umudu yaşatan partime şükran duygularımı iletiyorum. Partimize hizmet etmiş, hayatını kaybetmiş tüm yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.'' İmamoğlu'nun konuşmasının ardından Vefa Ödülleri sahiplerini buldu.  ''GELİYOR GELMEKTE OLAN'' Ödüllerin verilmesi sonrası ise kürsüye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi.  Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu:  ''Hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak. Temel Bey'i ziyaret ettiğimde odasın Cumhuriyet'in ilanın öncesi Hacı Bayram Camii'nden çıkan fotoğrafı vardı. Görüşlerimiz ne olursa olsun biz bu ülkede gerçek anlamda demokrasi ile buluşması için bir arada olmalıyız. Önümüzdeki 13. cumhurbaşkanı aramızdan çıkacak. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacak. Bu bizim temel hedefimizdir. Asla unutmayın geliyor gelmekte olan.''
Kocaelihaberi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından düzenleneni Vefa Ödülleri töreninde konuştular. Kemal Kılıçdaroğlu: '13. Cumhurbaşkanı aramızdan çıkacak' dedi..

''CUMHURİYETİMİZE YAKIŞMIYOR''

''Hepimizin biliyoruz ki; bugün ülkenin içinde bulunduğu koşullar Cumhuriyetimize yakışan koşullar değildir'' diyen İmamoğlu, ''Demokrasi ve hukukun içine düşürüldüğü şartlar Cumhuriyetimize yakışmaz. İş bulamayan, işiyle geçinemeyen milyonlarca yurttaşımızın çalışma koşulları Cumhuriyetimize yakışmıyor'' ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle: ''Kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin önderlerine vefa hissetmeden CHP'li olamaz. Bizim partimiz gelip geçici partilere benzemez. CHP, kişilerin değil Cumhuriyet'in halkın partisidir. Bizim partimiz ilke ve değerlerin partisidir. Vefa da bu değerlerden biridir. Öncelikle partimize büyük görev düşüyor. Tabiki milletimizin her ferdine büyük görevler düşüyor. Zorlu ve hassas bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyetimiz kuruluşundan beri en zorlu günlerdir bu günler. Ancak moralimizi en üst seviyede de tutmak zorundayız. Başarmak için sadece iki şeye ihtiyacımız var. Birincisi hepimizin üzerimize aldığımız sorumlulukları yerini getirmek. İkincisi hepimiz yol arkadaşlığımızın değerini bilerek mücadele etmek.

''YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''

CHP; Cumhuriyete, laikliğe, adalete ve eşitliğe bir ömür veren insanların partisidir. CHP ailesini bir arada tutan değerlerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Her siyasi yelpazeden dostlarımızla, kolkola yürüyecek ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyıla bayram sabahı coşkusuyla adım atacağız. Kimsenin kalbini kırmadan hedeflerimize ulaşmayı başarmak zorundayız. Bize bu umudu yaşatan partime şükran duygularımı iletiyorum. Partimize hizmet etmiş, hayatını kaybetmiş tüm yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.''

İmamoğlu'nun konuşmasının ardından Vefa Ödülleri sahiplerini buldu. 

''GELİYOR GELMEKTE OLAN''

Ödüllerin verilmesi sonrası ise kürsüye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi.  Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu: 

''Hedefimiz Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak. Temel Bey'i ziyaret ettiğimde odasın Cumhuriyet'in ilanın öncesi Hacı Bayram Camii'nden çıkan fotoğrafı vardı. Görüşlerimiz ne olursa olsun biz bu ülkede gerçek anlamda demokrasi ile buluşması için bir arada olmalıyız. Önümüzdeki 13. cumhurbaşkanı aramızdan çıkacak. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacak. Bu bizim temel hedefimizdir. Asla unutmayın geliyor gelmekte olan.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.