MUSTAFA CANLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 27.09.2020 - 14:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MUSTAFA CANLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Koronavirüs tedavisi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden İSTAÇ’ın Genel Müdürü Mustafa Canlı için anma töreni düzenlendi. Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok üzüntülüyüz. Bizim yol arkadaşımız, abimiz. Gerçekten iz bırakıp bu dünyadan göçen iyi bir aile babası. Abimizin bütün emanetleri bizimdir. Ailesi her şeyiyle bizimdir. Hiçbir tereddüt duymasınlar. En güzel şekilde onun anısını Gümüşhane’de yaşatacak bir alanı da biz İBB olarak yapacağız. Onun izinin de sabit kalması için inşallah Gümüşhane’ye iz bırakacak bir hizmetimiz olacak” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTAÇ’ın Genel Müdürü Mustafa Canlı, 15 gündür Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Koronavirüsü’ne karşı verdiği mücadelede yenik düştü. Gümüşhane’de defnedilecek Canlı için bir yılı aşkın süredir görev yaptığı İSTAÇ’ın Şişli’deki Genel Müdürlük binasının önünde anma töreni düzenlendi. Annesi Havva, babası Temel, eşi Müzeyyen, çocukları Ebru, Elif, Yunus Emre Canlı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı anma töreninde, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP ve İYİ Parti Milletvekilleri, tam kadro İBB üst yönetimi ve mesai arkadaşları hazır bulundu. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma töreninde Mustafa Canlı için dualar edildi, mesai arkadaşları ve kendisini uğurlamaya gelenlerden “Helallik” alındı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Canlı’nın ailesine taziyelerini sunduktan sonra kısa bir konuşma yaptı. -ÇOK GÜZEL İZLER BIRAKTI- Canlı’nın dünyada iyi bir iz bırakarak göçtüğünü ifade eden İmamoğlu, “Çok üzüntülüyüz. Bizim yol arkadaşımız, abimiz. İyi bir aile babası. Yöresinde iyi tanınan, çevresinde iyi tanınan çok kıymetli bir insan. Ailesinin yüreklerinde de bir ferahlık olmasını istiyorum. Böyle güzel iz bırakıp giden insana sahip olduklarından ötürü de gurur duysunlar. Yani sadece güzel ablamız eşine, evlatlarına, ailesine, ‘başınız sağ olsun’ denecek bir insan değil o. Güzelliği ile beraber kurumumuz İBB’ye, İSTAÇ ailesine baş sağlığı denecek bir insan. Gümüşhane’ye baş sağlığı denecek bir insan” diye konuştu.

Koronavirüs tedavisi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden İSTAÇ’ın Genel Müdürü Mustafa Canlı için anma töreni düzenlendi. Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok üzüntülüyüz. Bizim yol arkadaşımız, abimiz. Gerçekten iz bırakıp bu dünyadan göçen iyi bir aile babası. Abimizin bütün emanetleri bizimdir. Ailesi her şeyiyle bizimdir. Hiçbir tereddüt duymasınlar. En güzel şekilde onun anısını Gümüşhane’de yaşatacak bir alanı da biz İBB olarak yapacağız. Onun izinin de sabit kalması için inşallah Gümüşhane’ye iz bırakacak bir hizmetimiz olacak” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTAÇ’ın Genel Müdürü Mustafa Canlı, 15 gündür Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Koronavirüsü’ne karşı verdiği mücadelede yenik düştü. Gümüşhane’de defnedilecek Canlı için bir yılı aşkın süredir görev yaptığı İSTAÇ’ın Şişli’deki Genel Müdürlük binasının önünde anma töreni düzenlendi. Annesi Havva, babası Temel, eşi Müzeyyen, çocukları Ebru, Elif, Yunus Emre Canlı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı anma töreninde, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP ve İYİ Parti Milletvekilleri, tam kadro İBB üst yönetimi ve mesai arkadaşları hazır bulundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma töreninde Mustafa Canlı için dualar edildi, mesai arkadaşları ve kendisini uğurlamaya gelenlerden “Helallik” alındı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Canlı’nın ailesine taziyelerini sunduktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

-ÇOK GÜZEL İZLER BIRAKTI-
Canlı’nın dünyada iyi bir iz bırakarak göçtüğünü ifade eden İmamoğlu, “Çok üzüntülüyüz. Bizim yol arkadaşımız, abimiz. İyi bir aile babası. Yöresinde iyi tanınan, çevresinde iyi tanınan çok kıymetli bir insan. Ailesinin yüreklerinde de bir ferahlık olmasını istiyorum. Böyle güzel iz bırakıp giden insana sahip olduklarından ötürü de gurur duysunlar. Yani sadece güzel ablamız eşine, evlatlarına, ailesine, ‘başınız sağ olsun’ denecek bir insan değil o. Güzelliği ile beraber kurumumuz İBB’ye, İSTAÇ ailesine baş sağlığı denecek bir insan. Gümüşhane’ye baş sağlığı denecek bir insan” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.