DİKKAT! KOCAELİ EĞİTİM GÖREVLİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Güncel 28.01.2022 - 21:58, Güncelleme: 28.01.2022 - 22:05
 

DİKKAT! KOCAELİ EĞİTİM GÖREVLİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk'ten bir duyuru yapıldı; Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerde ve GSB Yurtlarında Eğitim Faaliyetlerinde Ek Ders Uygulamalarına ilişkin duyuru yayınlandı. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim AKTÜRK yaptığı açıklamada; “Basketbol, Jimnastik, Futbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında Bakanlığımız bünyesinde düzenlenecek eğitim faaliyetlerinde ilimizde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacaktır. Başvuruya ilişkin açıklamanın detaylarına www.kocaeli@gsb.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz. ” ifadelerine değindi. Başvuru tarihleri: 27 Ocak 2022 ile 11 Şubat 2022 tarihleri arasında başvurular alınacaktır. Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 0262 229 91 74 telefon numarası ve kocaeli.eskf@gsb.gov.tr e-posta adresinden irtibat kurulabilirsiniz. NOT: Başvuruların şahsen yapılabilmesi için 0262 229 91 74 numaralı telefondan randevu alınması gerekmektedir. İSTENEN BELGELER Vesikalık Fotoğraf Eğitim Mezuniyet Belgesi Kademeli/Kıdemli Antrenörlük belgesi Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil Ve Hizmet Dökümü Varsa; Pedagojik formasyon belgesi Son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri) Alanında Milli Sporcu Belgesi Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için; Kurumlarından alacakları izin belgesi Kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk'ten bir duyuru yapıldı;

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerde ve GSB Yurtlarında Eğitim Faaliyetlerinde Ek Ders Uygulamalarına ilişkin duyuru yayınlandı. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim AKTÜRK yaptığı açıklamada; “Basketbol, Jimnastik, Futbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında Bakanlığımız bünyesinde düzenlenecek eğitim faaliyetlerinde ilimizde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacaktır. Başvuruya ilişkin açıklamanın detaylarına www.kocaeli@gsb.gov.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz. ” ifadelerine değindi.

Başvuru tarihleri:

27 Ocak 2022 ile 11 Şubat 2022 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 0262 229 91 74 telefon numarası ve kocaeli.eskf@gsb.gov.tr e-posta adresinden irtibat kurulabilirsiniz.

NOT: Başvuruların şahsen yapılabilmesi için 0262 229 91 74 numaralı telefondan randevu alınması gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER

  • Vesikalık Fotoğraf
  • Eğitim Mezuniyet Belgesi
  • Kademeli/Kıdemli Antrenörlük belgesi
  • Sosyal Güvenlik Kurumunda Kaydı Olup Olmadığına Dair SGK Tescil Ve Hizmet Dökümü

Varsa;

  • Pedagojik formasyon belgesi
  • Son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge
  • Son iki yılda alanında seminere katılım belgesi
  • Yabancı Dil Belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri)
  • Alanında Milli Sporcu Belgesi

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için;

  • Kurumlarından alacakları izin belgesi
  • Kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.