SELÇUK BAYRAKTAR ACISINI VİDEO İLE PAYLAŞTI (video)

Yaşam 28.11.2021 - 03:24, Güncelleme: 28.11.2021 - 03:42
 

SELÇUK BAYRAKTAR ACISINI VİDEO İLE PAYLAŞTI (video)

kocaelihaberi
Genç İHH’nın Bursa’da düzenleyeceği Teknoloji Kampı’na katılmak için İstanbul’dan yola çıkan Kaan Tığlı, Muratcan Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi yaptıkları kazada yaşamlarını yitirdiler.. Kazada hayatını kaybedenlerden Tarık Keçekçi'nin İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi olduğu belirtildi. Milli S/İHA'ları geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR'ın resmi Twitter hesabından bu acı haberi "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun... Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun..." duyurdu.. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise yayınladığı mesajında "Tarık kardeşimizle aynı elim kazada Hakk'a yürüyen genç kardeşlerimiz Muratcan Kaya, Kaan Talip Tığlı ve Yusuf Taha Göktaş'a Allah rahmet eylesin. Aileleri ve sevenlerine sabır versin. Mekânları cennet olsun inşallah. Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu, T3Vakfı'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim... " ifadlerine yer verdikten sonra Tarık Keskci için hazırlatmış olduğu bir videoyu paylaştı
kocaelihaberi

Genç İHH’nın Bursa’da düzenleyeceği Teknoloji Kampı’na katılmak için İstanbul’dan yola çıkan Kaan Tığlı, Muratcan Kaya, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi yaptıkları kazada yaşamlarını yitirdiler..

Kazada hayatını kaybedenlerden Tarık Keçekçi'nin İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi olduğu belirtildi.

Milli S/İHA'ları geliştiren teknoloji şirketi BAYKAR'ın resmi Twitter hesabından bu acı haberi "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun... Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun..." duyurdu..

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise yayınladığı mesajında "Tarık kardeşimizle aynı elim kazada Hakk'a yürüyen genç kardeşlerimiz Muratcan Kaya, Kaan Talip Tığlı ve Yusuf Taha Göktaş'a Allah rahmet eylesin. Aileleri ve sevenlerine sabır versin. Mekânları cennet olsun inşallah. Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu, T3Vakfı'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim... " ifadlerine yer verdikten sonra Tarık Keskci için hazırlatmış olduğu bir videoyu paylaştı

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.