BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN AK PARTİ GEBZE'DE

Siyaset 22.01.2022 - 21:15, Güncelleme: 22.01.2022 - 21:15
 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN AK PARTİ GEBZE'DE

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz'ün Özel Kalem Müdürü olarak Gebze Belediyesinde göreve başlayan ve geçtiğimiz aylarda Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı göervine getirilen Dursun Ali Arslan bugün AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı toplantısına katıldı.. Bu katılım AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının sosyal medya sayfalarından "Kutlu Dava Güçlü Türkiye. Sosyal medya'da iletişim ve etkileşim gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Recep KAYA'nın Başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Dursun Ali ARSLAN'ın katılımıyla Sosyal medya birimimiz ile birlikte toplantımızı gerçekleştirdik." ifadeleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz'ün Özel Kalem Müdürü olarak Gebze Belediyesinde göreve başlayan ve geçtiğimiz aylarda Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı göervine getirilen Dursun Ali Arslan bugün AK Parti Gebze ilçe Teşkilatı toplantısına katıldı..

Bu katılım AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının sosyal medya sayfalarından "Kutlu Dava Güçlü Türkiye. Sosyal medya'da iletişim ve etkileşim gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Recep KAYA'nın Başkanlığında Gebze Belediye Başkan Yardımcımız Dursun Ali ARSLAN'ın katılımıyla Sosyal medya birimimiz ile birlikte toplantımızı gerçekleştirdik." ifadeleri ile paylaşıldı..

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTi GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI KUTLU DAVA GÜÇLÜ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.