BAŞKAN BIYIK'DAN YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ'

Sağlık 11.09.2021 - 20:31, Güncelleme: 11.09.2021 - 20:31
 

BAŞKAN BIYIK'DAN YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ'

Kocaeli Habeeri
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yıldırım’ı geçirdiği operasyon sonrası belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgiler alıp, geçmiş olsun dileklerini iletti.. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup moral bulan Adem Yıldırım Başkan Bıyık ve beraberindekilere teşekkür etti..
Kocaeli Habeeri

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yıldırım’ı geçirdiği operasyon sonrası belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgiler alıp, geçmiş olsun dileklerini iletti..

Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup moral bulan Adem Yıldırım Başkan Bıyık ve beraberindekilere teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.