ÇAYIROVA SİYASETİNDE MUHALEFET KENETLENİYOR

Siyaset 09.01.2022 - 06:36, Güncelleme: 09.01.2022 - 06:36
 

ÇAYIROVA SİYASETİNDE MUHALEFET KENETLENİYOR

KOCAELİ HABERİ
Çayırova siyasetinde muhalefet partilerinin kenetlenmesine sahne olacak gelişmeler yaşanıyor. Çayırova İYİ Parti'yi CHP'den sonra DEVA Partililer de ziyaret etti.. CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetim kurulu üyeleri dün İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek ayrı ayrı çiçek takdiminde bulundular.. İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatına, Millet İttifakı ortakları CHP'nin ardından dün akşam ikinci ziyaret DEVA Partisinden geldi..  Çayırova Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç dün akşam İl Başkan Yardımcıları Ensar Emir ve Özlem Kaya ile birlikte, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığına yeni atanan İlhami Bayrak'i ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.. Ziyarette İyi Parti Çayırova Belediye Mecli Üyesi Deniz Kolo'da hazır bulundu.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova siyasetinde muhalefet partilerinin kenetlenmesine sahne olacak gelişmeler yaşanıyor. Çayırova İYİ Parti'yi CHP'den sonra DEVA Partililer de ziyaret etti..

CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetim kurulu üyeleri dün İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek ayrı ayrı çiçek takdiminde bulundular..

İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkilatına, Millet İttifakı ortakları CHP'nin ardından dün akşam ikinci ziyaret DEVA Partisinden geldi.. 

Çayırova Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç dün akşam İl Başkan Yardımcıları Ensar Emir ve Özlem Kaya ile birlikte, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığına yeni atanan İlhami Bayrak'i ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler..

Ziyarette İyi Parti Çayırova Belediye Mecli Üyesi Deniz Kolo'da hazır bulundu.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.