KORONAVİRÜS İÇİN YARIN YENİDEN START VERİLİYOR

05.08.2020 - 13:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KORONAVİRÜS İÇİN YARIN YENİDEN START VERİLİYOR

Süleyman Soylu: Yarın salgınla ilgili en yoğun denetimi yapacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Perşembe günü tüm Türkiye’de koronavirüs salgınıyla ilgili bugüne kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleşeceğini söyledi. Bakan Soylu twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. “Kontrollü Sosyal Hayat” dedi..

Süleyman Soylu: Yarın salgınla ilgili en yoğun denetimi yapacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Perşembe günü tüm Türkiye’de koronavirüs salgınıyla ilgili bugüne kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleşeceğini söyledi.

Bakan Soylu twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. “Kontrollü Sosyal Hayat” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.