ZEYNEL OĞUZ KORONAYA YAKALANDI

Yaşam 17.01.2022 - 21:02, Güncelleme: 17.01.2022 - 21:09
 

ZEYNEL OĞUZ KORONAYA YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin sevilen genç gazetecilerinden Zeynel Oğuz kendisini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medyadan "Yaptırmış olduğum Covid-19 testim maalesef pozitif çıkmıştır.Çok şükür şimdilik önemli bir sağlık sorunum yoktur. Tedaviyi evde geçirip bir süre karantinada kalacağım. Dostlarımızın dualarını bekliyorum." sözleri ile duyurdu.. Meslektaşımız Zeynel Oğuz ve tüm koronavirüs hastalarına acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin sevilen genç gazetecilerinden Zeynel Oğuz kendisini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medyadan "Yaptırmış olduğum Covid-19 testim maalesef pozitif çıkmıştır.Çok şükür şimdilik önemli bir sağlık sorunum yoktur. Tedaviyi evde geçirip bir süre karantinada kalacağım. Dostlarımızın dualarını bekliyorum." sözleri ile duyurdu..

Meslektaşımız Zeynel Oğuz ve tüm koronavirüs hastalarına acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.