KOCAELİ TIP CAMİASININ ACI KAYBI!

Yaşam 02.12.2020 - 15:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ TIP CAMİASININ ACI KAYBI!

KOCAELİ HABERİ İzmit’in tanınan, sevilen ve sayılan isimlerinden birisi olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Toker, geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.. Uzun yıllar SSK İzmit Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten, yine kendi alanında ilimizin en başarılı hekimlerinden olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Saim Toker’in eşi olan Dr. Hatice Toker’in cenazesi, bugün Kent mezarlığında toprağa veriliyor. Dr. Hatice Toker’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İzmit halkına başsağlığı dileriz.

KOCAELİ HABERİ İzmit’in tanınan, sevilen ve sayılan isimlerinden birisi olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Toker, geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti..

Uzun yıllar SSK İzmit Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten, yine kendi alanında ilimizin en başarılı hekimlerinden olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Saim Toker’in eşi olan Dr. Hatice Toker’in cenazesi, bugün Kent mezarlığında toprağa veriliyor.

Dr. Hatice Toker’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İzmit halkına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.