KOCAELİ ESKİ MİLLETVEKİLİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 06.01.2021 - 10:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ ESKİ MİLLETVEKİLİ YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ CHP'li Kocaeli eski milletvekili Kenan Akman yaşama veda etti! CHP Kocaeli il başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu acı haberi sosyal medyadan "Sol değerler için verdiği mücadele ile hepimize örnek olan partimizin geçmiş dönem İl Başkanı ve Kocaeli Milletvekili kıymetli büyüğüm Kenan Akman'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kenan amcama Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar dilerim." sözleri ile duyurdu.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ CHP'li Kocaeli eski milletvekili Kenan Akman yaşama veda etti!

CHP Kocaeli il başkanı Özgür Harun Yıldızlı bu acı haberi sosyal medyadan "Sol değerler için verdiği mücadele ile hepimize örnek olan partimizin geçmiş dönem İl Başkanı ve Kocaeli Milletvekili kıymetli büyüğüm Kenan Akman'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kenan amcama Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar dilerim." sözleri ile duyurdu..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gözlük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.