LÜTFÜ TÜRKKAN DİLOVASI'NDA O UYARIYA UYDU MU?

Siyaset 25.08.2021 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2021 - 10:52
 

LÜTFÜ TÜRKKAN DİLOVASI'NDA O UYARIYA UYDU MU?

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan dün geldiği Dilovası'nda bir dizi saha çalışmalarında bulundu.. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz o saha çalışmasını sosyal medyadan "Kocaeli millet vekilimiz Sn.Lütfü Türkkan, İl başkanımız Sn.Şanbaz Yıldız ve yönetimi, İl gençlik kolları başkanımız Gökçe Nesli Kondu, Dilovası ilçe başkan yardımcıları, Yaşar Akbulut ,mehmet mazlum,meral pirti,ilçe gençlik kolları başkanımız, Enes Akbulut ve yöneticilerimizle, Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler mahallelerimizi ziyaret ettik." ifadeleri ile paylaştı.. Sahadan paylaşılan bir fotoğraf karesinde ise dinlenme molasında olan iki çalışandan, forklift çalışanı olanın tişörtünün arkasında kocaman harflerle yazıli olan "FORKLİFT ÇALIŞMA ALANINA GİRME" uyarısıydı.. Ve biz merak ettik "Lütfü Türkkan o uyarıya uydu mu yoksa uyarıya rağmen forklif çalışma alanına da girerek siyasi çalışma yaptı mı" diye..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan dün geldiği Dilovası'nda bir dizi saha çalışmalarında bulundu..

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz o saha çalışmasını sosyal medyadan "Kocaeli millet vekilimiz Sn.Lütfü Türkkan, İl başkanımız Sn.Şanbaz Yıldız ve yönetimi, İl gençlik kolları başkanımız Gökçe Nesli Kondu, Dilovası ilçe başkan yardımcıları, Yaşar Akbulut ,mehmet mazlum,meral pirti,ilçe gençlik kolları başkanımız, Enes Akbulut ve yöneticilerimizle, Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler mahallelerimizi ziyaret ettik." ifadeleri ile paylaştı..

Sahadan paylaşılan bir fotoğraf karesinde ise dinlenme molasında olan iki çalışandan, forklift çalışanı olanın tişörtünün arkasında kocaman harflerle yazıli olan "FORKLİFT ÇALIŞMA ALANINA GİRME" uyarısıydı..

Ve biz merak ettik "Lütfü Türkkan o uyarıya uydu mu yoksa uyarıya rağmen forklif çalışma alanına da girerek siyasi çalışma yaptı mı" diye..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.