KOCAELİ EMNİYETİ BİR KEZ DAHA DUYARLILIK GÖSTERDİ

Dünya 05.10.2020 - 09:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYETİ BİR KEZ DAHA DUYARLILIK GÖSTERDİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 21.07.2020 tarihinde faaliyete başlayan Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü.dolayısı ile aşağıdaki bilgi paylaşıldı; Emniyet Müdürlüğümüzce, hayatın her alanında olduğu gibi hayvan haklarını korumaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir, Bu amaçla Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde,  Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği 21.07.2020 tarihinde faaliyetine başlamıştır. Unutmamalıyız ki; Hayat onlarla daha güzel Hayatı paylaştığımız bu sevimli can dostlarımızı, bir gün değil her gün sevelim ve koruyalım.. Yaşam bizlerin olduğu kadar onların da hakkı.. Onlar bize emanet.. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 21.07.2020 tarihinde faaliyete başlayan Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği çalışmalarına kesintisiz devam ediyor..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü.dolayısı ile aşağıdaki bilgi paylaşıldı;

Emniyet Müdürlüğümüzce, hayatın her alanında olduğu gibi hayvan haklarını korumaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir,

Bu amaçla Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde,  Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği 21.07.2020 tarihinde faaliyetine başlamıştır.

Unutmamalıyız ki;
Hayat onlarla daha güzel
Hayatı paylaştığımız bu sevimli can dostlarımızı, bir gün değil her gün sevelim ve koruyalım.. Yaşam bizlerin olduğu kadar onların da hakkı.. Onlar bize emanet..
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.