BAŞKAN BIYIK BAŞKANLARI BALIKÇIDA AĞIRLADI

İlçeler 15.10.2021 - 20:09, Güncelleme: 15.10.2021 - 20:09
 

BAŞKAN BIYIK BAŞKANLARI BALIKÇIDA AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca sahilinde Belediye işletmesi olarak inşa ettirdiği Darıca Balıkçısında ilk olarak Başkanlarını ağırladı..  Başkan Bıyık ağırlama sonrası yaptığı paylaşımda "Vatandaşlarımızın hizmetine aldığımız Darıca Balıkçısı’nda İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız San. Tahir Büyükakın'ı ağırladık." ifadelerine yer verdi.. Darıca Balıkçısının ilk misafirleri arasında Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca sahilinde Belediye işletmesi olarak inşa ettirdiği Darıca Balıkçısında ilk olarak Başkanlarını ağırladı.. 

Başkan Bıyık ağırlama sonrası yaptığı paylaşımda "Vatandaşlarımızın hizmetine aldığımız Darıca Balıkçısı’nda İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız San. Tahir Büyükakın'ı ağırladık." ifadelerine yer verdi..

Darıca Balıkçısının ilk misafirleri arasında Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.