Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri virüse yakalandı

03.01.2021 - 08:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri virüse yakalandı

KOCAELİ HABERİ 2009-2014 yılları arasında 5 yıl boyunca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptıktan sonra 2014 yılında Rize valiliğine atanan ve halihazırda da Antalya Valisi olarak görev yapan Ersin Yazıcı, eşi ve çocuklarında corona virüs şüphesi üzerine geçtiğimiz hafta Covid-19 testi yaptırıldı ve test sonucu pozitif çıkması üzerine Vali Yazıcı ailesi ile birlikte karantinaya girdi. Antalya Konyaaltı Caddesi'ndeki valilik konağında karantina sürecini geçiren Yazıcı ile eşi ve çocuklarının durumlarının iyi olduğu, tedavilerine evde devam ettiği  ve 10 günlük karantina süresi sonunda yeniden PCR testi yapılacağı öğrenildi.

KOCAELİ HABERİ 2009-2014 yılları arasında 5 yıl boyunca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptıktan sonra 2014 yılında Rize valiliğine atanan ve halihazırda da Antalya Valisi olarak görev yapan Ersin Yazıcı, eşi ve çocuklarında corona virüs şüphesi üzerine geçtiğimiz hafta Covid-19 testi yaptırıldı ve test sonucu pozitif çıkması üzerine Vali Yazıcı ailesi ile birlikte karantinaya girdi.

Antalya Konyaaltı Caddesi'ndeki valilik konağında karantina sürecini geçiren Yazıcı ile eşi ve çocuklarının durumlarının iyi olduğu, tedavilerine evde devam ettiği  ve 10 günlük karantina süresi sonunda yeniden PCR testi yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.