''BİZİM CEMİL'' DİLOVASI'NDA

Siyaset 23.08.2021 - 12:26, Güncelleme: 23.08.2021 - 12:26
 

''BİZİM CEMİL'' DİLOVASI'NDA

KOCAELİ HABERİ SİYASET - Cengiz Yucak
Cemil Yaman 30 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olduğu zaman, çocukluğu ve ilk eğitimi Dilovası'nda geçtiği için Dilovalılar onu birbirlerine anlatıp, tanıtırken "Bizim Cemil" diye tabir etmişler ve seçimi kazandığında da "Bizim Cemil belediye başkanı seçildi" diye sevinmişlerdi.. Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Dilovası'na giderek İlçe Teşkilat binasında "Nöbetçi Milletvekili" olarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı.. Yani bugün Dilovalılar dertlerini, kendilerinin Cemil'ine anlatacaklar...
KOCAELİ HABERİ SİYASET - Cengiz Yucak

Cemil Yaman 30 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olduğu zaman, çocukluğu ve ilk eğitimi Dilovası'nda geçtiği için Dilovalılar onu birbirlerine anlatıp, tanıtırken "Bizim Cemil" diye tabir etmişler ve seçimi kazandığında da "Bizim Cemil belediye başkanı seçildi" diye sevinmişlerdi..

Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Dilovası'na giderek İlçe Teşkilat binasında "Nöbetçi Milletvekili" olarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı..

Yani bugün Dilovalılar dertlerini, kendilerinin Cemil'ine anlatacaklar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.