KADEM Kocaeli’de Gönüllere Dokunuyor

Röpotajlar 02.02.2020 - 23:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KADEM Kocaeli’de Gönüllere Dokunuyor

KADEM Kocaeli’de Gönül Atölyeleri KADEM Kocaeli Temsilciliği’nde Gönül Atölyeleri başladı. Geçtiğimiz günlerde KADEM Kocaeli Temsilcilik Binası’nda , KADEM Kocaeli Yürütme Kurulu Üyesi Semra Çavuş eşliğinde etamin ve taş boyama tekniği ile kitap ayıracı yapımı etkinliği gerçekleştirildi. Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan ve KADEM Kocaeli Üyeleri’nin katıldığı etkinliğe ilgi oldukça fazla oldu. Kadınlar bir yandan Kocaeli Türküleri’ni dinlerken bir yandan kitap ayıraçlarını yapımını gerçekleştirdiler.

KADEM Kocaeli’de Gönül Atölyeleri

KADEM Kocaeli Temsilciliği’nde Gönül Atölyeleri başladı. Geçtiğimiz günlerde KADEM Kocaeli Temsilcilik Binası’nda , KADEM Kocaeli Yürütme Kurulu Üyesi Semra Çavuş eşliğinde etamin ve taş boyama tekniği ile kitap ayıracı yapımı etkinliği gerçekleştirildi. Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan ve KADEM Kocaeli Üyeleri’nin katıldığı etkinliğe ilgi oldukça fazla oldu. Kadınlar bir yandan Kocaeli Türküleri’ni dinlerken bir yandan kitap ayıraçlarını yapımını gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.