İYİ PARTİLİLERİ ÜZEN HABER

Yaşam 29.11.2020 - 16:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ PARTİLİLERİ ÜZEN HABER

İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.. Bir kaç gün önce rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da hastaneye başvuran İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık’ın tedavisinin yapılması için yatışı yapıldı. Yatışı yapılan Aşık’ın bugün öğleden sonra geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği ifade edilirken, Başkan Aşık'ın sabah yapılan korona virüs testinin de pozitif çıktığı bilgisi paylaşıldı..

İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti..

Bir kaç gün önce rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da hastaneye başvuran İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık’ın tedavisinin yapılması için yatışı yapıldı. Yatışı yapılan Aşık’ın bugün öğleden sonra geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği ifade edilirken, Başkan Aşık'ın sabah yapılan korona virüs testinin de pozitif çıktığı bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.