Hedef gösterilen Gülşen'den açıklama geldi

Magazin - Cemiyet 21.01.2022 - 04:40, Güncelleme: 21.01.2022 - 04:40
 

Hedef gösterilen Gülşen'den açıklama geldi

Kocaelihaberi
Sahne kostümleri üzerinden hedef gösterilen Gülşen'den açıklama geldi. Gülşen "Hiçbir sıfatın kölesi değilim; kimseye ait değilim" dedi.. Şarkıcı Gülşen, İzzet Yıldızhan'ın kendisinden bahsederek, "Külotla da sahneye çıkmasınlar" yorumunun ardından başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. Instagram hesabından uzun bir açıklama yayımlayan Gülşen, "Ben aklı ve düşünme yeteneği olan özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim." dedi.  Gülşen uzun açıklamasını şu ifadelerle bitirdi; "Bana kıyafetim, yaşım, anneliğim, cinsiyetim, eşliğim, ya da sanatkarlığım üzerinden kurulmaya çalışılan tüm baskılar gibi, eğer çeşitli baskıların içine hapsedilmiş nefessiz, umutsuz, çaresiz, bırakılmaya çalışılmış tek bir kişi dahi var ise okuyup nefes bulsun küçük sandığı dünyada aslında yalnız olmadığını, kabul gördüğünü ve çok sevildiğini bilsin istedim. Çünkü yaşam bu zihniyetler kadar küçük değil. Yaşam kocaman ve yaşamak çok güzel." Kızlarının kiminle evleneceğine dair yorumları ile de gündeme oturan İzzet Yıldızhan, Gülşen, Hadise, Hande Yener'in sahne kostümlerine ilişkin olarak“Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.” demişti. 
Kocaelihaberi

Sahne kostümleri üzerinden hedef gösterilen Gülşen'den açıklama geldi. Gülşen "Hiçbir sıfatın kölesi değilim; kimseye ait değilim" dedi..

Şarkıcı Gülşen, İzzet Yıldızhan'ın kendisinden bahsederek, "Külotla da sahneye çıkmasınlar" yorumunun ardından başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. Instagram hesabından uzun bir açıklama yayımlayan Gülşen, "Ben aklı ve düşünme yeteneği olan özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim." dedi. 

Gülşen uzun açıklamasını şu ifadelerle bitirdi;
"Bana kıyafetim, yaşım, anneliğim, cinsiyetim, eşliğim, ya da sanatkarlığım üzerinden kurulmaya çalışılan tüm baskılar gibi, eğer çeşitli baskıların içine hapsedilmiş nefessiz, umutsuz, çaresiz, bırakılmaya çalışılmış tek bir kişi dahi var ise okuyup nefes bulsun küçük sandığı dünyada aslında yalnız olmadığını, kabul gördüğünü ve çok sevildiğini bilsin istedim. Çünkü yaşam bu zihniyetler kadar küçük değil. Yaşam kocaman ve yaşamak çok güzel."

Kızlarının kiminle evleneceğine dair yorumları ile de gündeme oturan İzzet Yıldızhan, Gülşen, Hadise, Hande Yener'in sahne kostümlerine ilişkin olarak“Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.” demişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.