İSU'NUN DİKKATİNE! GEBZE'NİN ALTYAPISI DÖKÜLÜYOR..DÖKÜLÜYOR

Dünya 07.10.2020 - 06:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İSU'NUN DİKKATİNE! GEBZE'NİN ALTYAPISI DÖKÜLÜYOR..DÖKÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Kızılay caddesinde bir apartmanın önünde giderek çoğalan su birikintisi ihbarı üzerine sorunu çözmek üzere harekete geçen Gebze İSU çalışma ekibi, uzunca zaman süren bir kazı çalışması sonrasında sızıntının kaynağını iki sokak ötedeki başka bir apartmanın önündeki su altyapı borusundaki çatlakta buldu.. Çalışmaları izleyen vatandaşlardan birisi bize "mahallenin su borularında bu tür çatlamalar ve patlamalar sık sık oluyor" derken başka bir vatandaş ise "sadece bizim bu caddede mi, Gebze merkezin her mahallesinde oluyor. Çünkü alt yapı çok eski ve artık bu su yükünü taşıyamıyor. Anlayacağın Gebze'de şu an için su altyapısı dökülüyor dökülüyor" dedi..   Görünen o ki; İSU, Gebze'nin su alt yapısını sil baştan yenilemeli yoksa gerek yerin altında devam eden Metro çalışmalarından ve gerekse de Metronun faaliyete geçmesiyle oluşacak sarsıntılara bu dökülen altyapının dayanması imkansız..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Kızılay caddesinde bir apartmanın önünde giderek çoğalan su birikintisi ihbarı üzerine sorunu çözmek üzere harekete geçen Gebze İSU çalışma ekibi, uzunca zaman süren bir kazı çalışması sonrasında sızıntının kaynağını iki sokak ötedeki başka bir apartmanın önündeki su altyapı borusundaki çatlakta buldu..

Çalışmaları izleyen vatandaşlardan birisi bize "mahallenin su borularında bu tür çatlamalar ve patlamalar sık sık oluyor" derken başka bir vatandaş ise "sadece bizim bu caddede mi, Gebze merkezin her mahallesinde oluyor. Çünkü alt yapı çok eski ve artık bu su yükünü taşıyamıyor. Anlayacağın Gebze'de şu an için su altyapısı dökülüyor dökülüyor" dedi..  

Görünen o ki; İSU, Gebze'nin su alt yapısını sil baştan yenilemeli yoksa gerek yerin altında devam eden Metro çalışmalarından ve gerekse de Metronun faaliyete geçmesiyle oluşacak sarsıntılara bu dökülen altyapının dayanması imkansız..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.