İŞTE GEBZE BÖLGESİNİN EN ESKİ GAZETECİSİ

08.08.2020 - 13:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE GEBZE BÖLGESİNİN EN ESKİ GAZETECİSİ

KH/CENGİZYUCAK Gebze’nin eski gazetecisi Münip Özköse, Gebze'nin yanısıra dönemin en güçlü gazetelerinden Tercüman ve Hürriyet gibi ulusal gazetelerde de çok sayıda ses getiren haberlere imza atmıştı.. Vefat ettiği son ana kadar kalemini ve fotoğraf makinesini elinden hiç bırakmayan ve hatta 80 yaşından sonra dijital dönüşüme uyum sağlayarak bilgasayar klavyesinde haber yazmayı ve dijital fotoğraf makineleri ile fotoğraf çekip gazeye servis etmeyi başarabilen gazeteci Münip Özköse 29 Temmuz 2017 tarihinde 90 yaşında vefat etti. Ölümünün 3 yıldönümünde, Gebzeli gazetecilerin kendilerine örnek aldıkları usta gazeteci Münip Özköse'yi rahmet ve minnetle anıyoruz..

KH/CENGİZYUCAK Gebze’nin eski gazetecisi Münip Özköse, Gebze'nin yanısıra dönemin en güçlü gazetelerinden Tercüman ve Hürriyet gibi ulusal gazetelerde de çok sayıda ses getiren haberlere imza atmıştı..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal ve şapkaVefat ettiği son ana kadar kalemini ve fotoğraf makinesini elinden hiç bırakmayan ve hatta 80 yaşından sonra dijital dönüşüme uyum sağlayarak bilgasayar klavyesinde haber yazmayı ve dijital fotoğraf makineleri ile fotoğraf çekip gazeye servis etmeyi başarabilen gazeteci Münip Özköse 29 Temmuz 2017 tarihinde 90 yaşında vefat etti.

Ölümünün 3 yıldönümünde, Gebzeli gazetecilerin kendilerine örnek aldıkları usta gazeteci Münip Özköse'yi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.