BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN KOTO'YA ZİYARET

Ekonomi 24.12.2021 - 14:53, Güncelleme: 24.12.2021 - 15:26
 

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN KOTO'YA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis, KOTO’yu ziyaret etti Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda yönetimi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis’i ağırladı Kuruluşunun 125. yılını kutlamaya hazırlanan Kocaeli ticaret Odası, kentin ortak noktası olmaya devam ediyor. Bu özelliği sayesinde her parti ve görüşten konuklarını ağırlayan KOTO, son olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis’i misafir etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı, Yedek Üyesi M. Gökhan Özdoğan, BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve il yönetimi de yer aldı. ‘KOTO’NUN GÖRÜŞLERİ ÇOK ÖNEMLİ’ Kocaeli temasları çerçevesinde KOTO’yu ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Yelis’e teşekkür eden Başkan Bulut, “KOTO olarak tüm görüş ve partilere aynı mesafedeyiz. Yegane kriterimiz üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak” dedi. Başkan Bulut, Oda’nın çalışmaları ve öncelikli konularıyla ilgili bilgi verdi. KOTO’nun Kocaeli’nin en prestijli kurumlarının başında geldiğini ifade eden konuk Genel Başkan Yardımcısı Yelis, “Bizleri ağırladığınız, görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyoruz. KOTO Kocaeli’nin en kıymetli ve prestijli kurumlarının başında geliyor. Kocaeli geneli iş hayatını temsil ediyorsunuz. Sizlerden aldığımız görüşler ekonominin genelini yansıtıyor. Bu yönüyle çok da önem taşıyor. Paylaştığınız için teşekkür ederiz” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis, KOTO’yu ziyaret etti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda yönetimi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis’i ağırladı

Kuruluşunun 125. yılını kutlamaya hazırlanan Kocaeli ticaret Odası, kentin ortak noktası olmaya devam ediyor. Bu özelliği sayesinde her parti ve görüşten konuklarını ağırlayan KOTO, son olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis’i misafir etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı, Yedek Üyesi M. Gökhan Özdoğan, BBP İl Başkanı Remzi Kaya ve il yönetimi de yer aldı.

‘KOTO’NUN GÖRÜŞLERİ ÇOK ÖNEMLİ’

Kocaeli temasları çerçevesinde KOTO’yu ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Yelis’e teşekkür eden Başkan Bulut, “KOTO olarak tüm görüş ve partilere aynı mesafedeyiz. Yegane kriterimiz üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak” dedi. Başkan Bulut, Oda’nın çalışmaları ve öncelikli konularıyla ilgili bilgi verdi. KOTO’nun Kocaeli’nin en prestijli kurumlarının başında geldiğini ifade eden konuk Genel Başkan Yardımcısı Yelis, “Bizleri ağırladığınız, görüş ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyoruz. KOTO Kocaeli’nin en kıymetli ve prestijli kurumlarının başında geliyor. Kocaeli geneli iş hayatını temsil ediyorsunuz. Sizlerden aldığımız görüşler ekonominin genelini yansıtıyor. Bu yönüyle çok da önem taşıyor. Paylaştığınız için teşekkür ederiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.