İRFAN AYAR'DAN SİTEMLİ VEDA!

20.09.2020 - 16:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İRFAN AYAR'DAN SİTEMLİ VEDA!

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze İlçe 6. Olağan Kongresi Tatlıkuyu kapalı pazar alanında Genel Merkezin gösterdiği işçe başkan adayı Recep Kaya’nın tDivana sunduğu ek listesiyle gerçekleştiriliyor. Kongrenin Divan Başkanlığını Halit Çokan yapıyor ve  kongrede veda konuşması yapan İlçe Başkanı İrfan Ayar, görev dönemi sona ererken göndermelerde bulundu... Ayar konuşmasında şunları söyledi: “2002'den beri AK Partide bir amele gibi çalıştımm. Hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman görev verildi ve ben gereğini yaptım. Partimize leke getirecek hiçbir işte bulunmadım. Biz siyaseti bilmiyoruz. İlmi siyaseti bilmiyoruz. Sadece verilen görevi yürütecek siyaset yaptık. Bugün 13 yıldır bu siyasetin içindeyim. Siyasi büyüklerimiz yoruldun nadasa ayrıl dediler. Biz de nadasa ayrıldık. Görev gelir gelmez ilçe başkanımıza giderek önerileri aldık. Ona göre yönetim ve çalışmalarımızı yürüttük. Partimizi dedikodu ve fitneden uzak tuttuk. İki seçim geçirdik. Her iki seçimde de oylarımızı artırdık. Bu teşkilatlarla hep birlikte yaptık” 

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze İlçe 6. Olağan Kongresi Tatlıkuyu kapalı pazar alanında Genel Merkezin gösterdiği işçe başkan adayı Recep Kaya’nın tDivana sunduğu ek listesiyle gerçekleştiriliyor. Kongrenin Divan Başkanlığını Halit Çokan yapıyor ve  kongrede veda konuşması yapan İlçe Başkanı İrfan Ayar, görev dönemi sona ererken göndermelerde bulundu...

Ayar konuşmasında şunları söyledi:

“2002'den beri AK Partide bir amele gibi çalıştımm. Hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman görev verildi ve ben gereğini yaptım. Partimize leke getirecek hiçbir işte bulunmadım. Biz siyaseti bilmiyoruz. İlmi siyaseti bilmiyoruz. Sadece verilen görevi yürütecek siyaset yaptık. Bugün 13 yıldır bu siyasetin içindeyim. Siyasi büyüklerimiz yoruldun nadasa ayrıl dediler. Biz de nadasa ayrıldık. Görev gelir gelmez ilçe başkanımıza giderek önerileri aldık. Ona göre yönetim ve çalışmalarımızı yürüttük. Partimizi dedikodu ve fitneden uzak tuttuk. İki seçim geçirdik. Her iki seçimde de oylarımızı artırdık. Bu teşkilatlarla hep birlikte yaptık” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.