Muharrem İnce itiraz ve isyanını hatırlattı
Muharrem İnce itiraz ve isyanını hatırlattı
KOCAELİ HABERİ
CHP’ye dönüş yapan Muharrem İnce, dün Meclis'te Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Erdoğan’ın açılış konuşmasının ardından verilen resepsiyonda muhalefet liderlerinin Erdoğan ile bir araya gelmesi sonrasında dikkat çeken bir Altılı Masa göndermesinde bulundu.
Son genel ve cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’a karşı kurulan Altılı Masa’da yer alan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan dün Meclis’te düzenlenen yeni yasama yılı açılışının ardından Meclis'teki resepsiyona katıldı. Erdoğan’ın konuşması sırasında ayağa kalkan liderler, akşam verilen resepsiyonda da Erdoğan ile yan yana görüntülendi.
Memleket Partisi'ni kapatarak CHP'ye geri dönen Muharrem İnce sosyal medya hesabından bu kareye tepki gösterdi. Kendisi de aday olan ancak seçimlere az bir süre kala adaylıktan çekilen İnce, "Bu fotoğrafa baktığınızda; seçim sürecindeki itirazlarımı, isyanımı, verdiğiniz oyların kimlere gittiğini anladığınızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
