İMAMOĞLU'NUN KATILIMIYLA DUALARLA AÇILDI

13.01.2021 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İMAMOĞLU'NUN KATILIMIYLA DUALARLA AÇILDI

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Kültür Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Kreş Kompleksi için temel atma töreni düzenlendi. Tören, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve arsa bağışçısı Çuhadaroğlu ailesini temsilen Çuhadaroğlu Alüminyum San.ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. “HERKESE AYNI GÖZLE BAKIYORUZ” Törende Ekrem İmamoğlu da konuşma yaptı. Konuşmasında, Yakuplu’nun kendisi için özel bir yer olduğunu vurgulayan İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine başladığı 2009’dan itibaren mahalleye özel önem verdiğini aktardı. Yakuplu’nun, Beylikdüzü’nde partisinin en az oy aldığı mahalle olduğu bilgisini paylaşan İmamoğlu, “En az oy aldığımız mahallede kime, nasıl erişemiyoruz ya da insanlara neyi anlatamıyoruz, hangi sorunlar birikmiş, bunları nasıl çözüme kavuşturabiliriz noktasında özel bir alaka ile bu mahalleye eğilmeye başladık” dedi. Bu kapsamda ürettikleri çalışmaları örneklendiren İmamoğlu, “İki türlü önemlidir Yakuplu. Bir; en az oy aldığımız bir mahalle ile diyalog kurma biçimimi ve orada birbirimizi anlama çabamız... İkincisi; Yakuplu tam bir Türkiye karması diyebiliriz. Herkes burada var. Burada Vanlı hemşehrilerim var, burada Trabzonlu hemşerilerim var, Samsunlu, Çorumlu… Burada, bu köyün kurulmasını sağlayan özellikle Arnavut kökenli dostlarım, ailelerim, hemşerilerim var. Benim Roman hemşerilerim var, belki en eski yerleşimi burada sağlayan. Bu karma vatandaşlarımızla muazzam bir ilişki yaşadık; oy versin, vermesin. Bugün, İstanbul’un ya da ülkemizin neresinde, nasıl davranıyorsam, o davranışlarımızın temelinde, 11-12 sene önce burada yaşadığımız ilişkiler var. Hiç değişmedi, değişmeyecek de. Herkese aynı gözle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Kültür Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Kreş Kompleksi için temel atma töreni düzenlendi. Tören, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve arsa bağışçısı Çuhadaroğlu ailesini temsilen Çuhadaroğlu Alüminyum San.ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

“HERKESE AYNI GÖZLE BAKIYORUZ”
Törende Ekrem İmamoğlu da konuşma yaptı. Konuşmasında, Yakuplu’nun kendisi için özel bir yer olduğunu vurgulayan İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine başladığı 2009’dan itibaren mahalleye özel önem verdiğini aktardı.

Yakuplu’nun, Beylikdüzü’nde partisinin en az oy aldığı mahalle olduğu bilgisini paylaşan İmamoğlu, “En az oy aldığımız mahallede kime, nasıl erişemiyoruz ya da insanlara neyi anlatamıyoruz, hangi sorunlar birikmiş, bunları nasıl çözüme kavuşturabiliriz noktasında özel bir alaka ile bu mahalleye eğilmeye başladık” dedi. Bu kapsamda ürettikleri çalışmaları örneklendiren İmamoğlu, “İki türlü önemlidir Yakuplu. Bir; en az oy aldığımız bir mahalle ile diyalog kurma biçimimi ve orada birbirimizi anlama çabamız... İkincisi; Yakuplu tam bir Türkiye karması diyebiliriz. Herkes burada var. Burada Vanlı hemşehrilerim var, burada Trabzonlu hemşerilerim var, Samsunlu, Çorumlu… Burada, bu köyün kurulmasını sağlayan özellikle Arnavut kökenli dostlarım, ailelerim, hemşerilerim var. Benim Roman hemşerilerim var, belki en eski yerleşimi burada sağlayan. Bu karma vatandaşlarımızla muazzam bir ilişki yaşadık; oy versin, vermesin. Bugün, İstanbul’un ya da ülkemizin neresinde, nasıl davranıyorsam, o davranışlarımızın temelinde, 11-12 sene önce burada yaşadığımız ilişkiler var. Hiç değişmedi, değişmeyecek de. Herkese aynı gözle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.