İLYAS ŞEKER BELGESİYLE PAYLAŞTI

Siyaset 04.01.2021 - 11:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLYAS ŞEKER BELGESİYLE PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti 24,25,26,27. Dönem Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Komisyon Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İlyas Şker twitter sayfasından Karamürsel çiçtçisini sevindirecek bir ihalenin bilgilerini paylaştı.. İŞTE O PAYLAŞIM 2021’de de Kocaeli’de yatırımalara devam. Çftçimizin sulamada kullanılanacağı “Karamürsel Tepeköy göleti dipsavak ve dolusavak deşarjı” ihalesi 14 Ocak2021 de. Ata tohumuyla üretilen fasulyeyi özellikle İstanbul’a pazarlayan çiftçimize hayırlı olsun.

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti 24,25,26,27. Dönem Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Komisyon Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İlyas Şker twitter sayfasından Karamürsel çiçtçisini sevindirecek bir ihalenin bilgilerini paylaştı..

İŞTE O PAYLAŞIM
2021’de de Kocaeli’de yatırımalara devam. Çftçimizin sulamada kullanılanacağı “Karamürsel Tepeköy göleti dipsavak ve dolusavak deşarjı” ihalesi 14 Ocak2021 de. Ata tohumuyla üretilen fasulyeyi özellikle İstanbul’a pazarlayan çiftçimize hayırlı olsun.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.