İBRAHİM PEHLİVAN O TOPA GİRMEKTEN VAZ MI GEÇTİ?

Siyaset 25.02.2020 - 12:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İBRAHİM PEHLİVAN O TOPA GİRMEKTEN VAZ MI GEÇTİ?

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli il Teşkilatının belirlediği  tarih değişmezse Ak Parti Gebze ilçe kongresini 12 Nisan 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze'de üst düzeyde siyaset yapan isimler ve o isimlerle birlikte hareket eden ekipleri gerek mevcut konumlardaki etkileri gerekse de 2023 genel seçim hesapları açısından Gebze İlçe Kongresi ile ilgili olarak kendilerince siyasi taktik ve manevralarını hayata geçirme çabası içine girdiler.. O çaba içine girnelrden birisi de Gebze ve Darıca eski belediye başkanlığının yanısıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yaptıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü olarak Gebze'ye dönüş yapan İbrahim Pehlivan idi.. Siyaset kulislerinde konuşulan iddialara göre İbrahim Pehlivan 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının başında kendisine yakın bir ismin olmasını istiyormuş ve bu konuda nabız da yoklamış. Lakin  Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bazı milletvekillerinin "Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar ile yola devam" kararlılığını ve bu duruma itirazı bulunan bazı Ak Partili isimlerin de kongre günü ikinci bir liste çıkarma inadını görünce, Ak Parti Gebze ilçe kongre sürecine müdahil olma niyetinden vazgeçmiş.. 

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Kocaeli il Teşkilatının belirlediği  tarih değişmezse Ak Parti Gebze ilçe kongresini 12 Nisan 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirecek..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze'de üst düzeyde siyaset yapan isimler ve o isimlerle birlikte hareket eden ekipleri gerek mevcut konumlardaki etkileri gerekse de 2023 genel seçim hesapları açısından Gebze İlçe Kongresi ile ilgili olarak kendilerince siyasi taktik ve manevralarını hayata geçirme çabası içine girdiler..

O çaba içine girnelrden birisi de Gebze ve Darıca eski belediye başkanlığının yanısıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yaptıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü olarak Gebze'ye dönüş yapan İbrahim Pehlivan idi..

Siyaset kulislerinde konuşulan iddialara göre İbrahim Pehlivan 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının başında kendisine yakın bir ismin olmasını istiyormuş ve bu konuda nabız da yoklamış. Lakin  Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bazı milletvekillerinin "Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar ile yola devam" kararlılığını ve bu duruma itirazı bulunan bazı Ak Partili isimlerin de kongre günü ikinci bir liste çıkarma inadını görünce, Ak Parti Gebze ilçe kongre sürecine müdahil olma niyetinden vazgeçmiş.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.