HAMZA ŞAYİR YOLCULADI

Dünya 06.01.2021 - 08:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR YOLCULADI

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı  Hamza Şayir koronavirüse yakalandığı için ara vermek zorunda kaldığı "Dilovası'nda sabah işe gidenleri servis duraklarından yolcu etme" geleneğini sürdürmeye tekrar başladı.. Başkan Şayir bu sabah Dilovası otobüs ve servis duraklarına giderek işlerine giden hemşerilerini "Herkese kazasız bereketli işler dilerim." sözleri ile yolcu ettikten sonra "Kardeşlerimizi işyerlerine uğurladık.." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Hamza Şayir işyerlerini açan esnaflarla sohbet etmeyi ve çay ikramında bulunmayı da ihmal etmedi..

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı  Hamza Şayir koronavirüse yakalandığı için ara vermek zorunda kaldığı "Dilovası'nda sabah işe gidenleri servis duraklarından yolcu etme" geleneğini sürdürmeye tekrar başladı..

Başkan Şayir bu sabah Dilovası otobüs ve servis duraklarına giderek işlerine giden hemşerilerini "Herkese kazasız bereketli işler dilerim." sözleri ile yolcu ettikten sonra "Kardeşlerimizi işyerlerine uğurladık.." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Hamza Şayir işyerlerini açan esnaflarla sohbet etmeyi ve çay ikramında bulunmayı da ihmal etmedi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.