GÜNÜN GÜZEL PAYLAŞIMI DİLOVASI'NDAN GELDİ

Yaşam 10.11.2020 - 17:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÜNÜN GÜZEL PAYLAŞIMI DİLOVASI'NDAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ Dilovası Engelliler Derneği bugün Dilovası'nda yaşlı bir teyzeyi özellikli tekerlekli aracına kavuşturduktan sonra o anları sosyal medyadan "Yaşlı teyzemizin özellikli sandalyesini hayırseverlerimizin destekleri ile derneğimiz aracılığı ile karşıladık teyzemize hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullansın inşaAllah" mesajı ile paylaştı..  Dilovası Engelliler Derneğinin resmi twitter sayfasından yaptığı bu paylaşımda Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve gazeteci Cengiz Yucak'ı etiketlemiş olmaları dikkatlerden kaçmadı..  

KOCAELİ HABERİ Dilovası Engelliler Derneği bugün Dilovası'nda yaşlı bir teyzeyi özellikli tekerlekli aracına kavuşturduktan sonra o anları sosyal medyadan "Yaşlı teyzemizin özellikli sandalyesini hayırseverlerimizin destekleri ile derneğimiz aracılığı ile karşıladık teyzemize hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullansın inşaAllah" mesajı ile paylaştı.. 

Dilovası Engelliler Derneğinin resmi twitter sayfasından yaptığı bu paylaşımda Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve gazeteci Cengiz Yucak'ı etiketlemiş olmaları dikkatlerden kaçmadı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.