İmamoğlu yeni Mecidiyeköy'de gece turu attı

Güncel 23.10.2021 - 00:20, Güncelleme: 23.10.2021 - 00:29
 

İmamoğlu yeni Mecidiyeköy'de gece turu attı

kocaelihaberi
İBB Başkanı İmamoğlu, yenilenen Mecidiyeköy Meydanı'nında inceleme yaptı. Gezisini canlı yayınlayan İmamoğlu, "Çok keyifli bir iş olmuş" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da keşmekeş denince akla ilk gelen yerlerden bir olan Mecidiyeköy Meydanı yenilendi. Açılıştan 1 gün sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu defa akşam saatlerinde meydanın yeni halini inceledi. Gezisini Twitter'dan "Mecidiyeköy Meydanı’nın gecesi de ayrı güzel" notuyla canlı yayınlayan İmamoğlu, çalışmalar için "Çok keyifli bir iş olmuş" dedi.
kocaelihaberi

İBB Başkanı İmamoğlu, yenilenen Mecidiyeköy Meydanı'nında inceleme yaptı. Gezisini canlı yayınlayan İmamoğlu, "Çok keyifli bir iş olmuş" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da keşmekeş denince akla ilk gelen yerlerden bir olan Mecidiyeköy Meydanı yenilendi.

Açılıştan 1 gün sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu defa akşam saatlerinde meydanın yeni halini inceledi. Gezisini Twitter'dan "Mecidiyeköy Meydanı’nın gecesi de ayrı güzel" notuyla canlı yayınlayan İmamoğlu, çalışmalar için "Çok keyifli bir iş olmuş" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.