GELECEK PARTİSİNDE ŞOK İSTİFA

Siyaset 18.09.2020 - 23:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEK PARTİSİNDE ŞOK İSTİFA

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda yer alan Hakan Kobal, Gelecek Partisinde almış olduğu görevlerin hepsinden istifa etti.. Ak Parti Bayburt eski il başkanlığı görevinde de buunmuş olan ve Ak Partiden istifa ederek Gelecek Partisinin 150 kişilik kurucular kurulu listesinde yer alan Hakan Kobal, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu. Hakan Kobal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “GELECEK PARTİSİNDE BULUNMUŞ OLDUĞUM GÖREVLERDEN VE ÜYELİKTEN BUGÜN İTİBARİYLE İSTİFA EDİYORUM.ALLAHIM HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ETSİN." ifadelerine yer verdi..

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda yer alan Hakan Kobal, Gelecek Partisinde almış olduğu görevlerin hepsinden istifa etti..

Ak Parti Bayburt eski il başkanlığı görevinde de buunmuş olan ve Ak Partiden istifa ederek Gelecek Partisinin 150 kişilik kurucular kurulu listesinde yer alan Hakan Kobal, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

Hakan Kobal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “GELECEK PARTİSİNDE BULUNMUŞ OLDUĞUM GÖREVLERDEN VE ÜYELİKTEN BUGÜN İTİBARİYLE İSTİFA EDİYORUM.ALLAHIM HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ETSİN." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.