BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEĞİNE GELEMEDİ

Siyaset 25.12.2021 - 17:36, Güncelleme: 25.12.2021 - 17:36
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEĞİNE GELEMEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
 Gebze KAIDER (Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı) Metin Baytöre kendisinin telefonla aranarak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Ak Parti heyeti ile birlikte 25 Aralık 2021 tarihinde derneklerini ziyaret edeceklerini bildirilmesi üzerine tüm Dernek üyelerine telefon mesajı göndererek "Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü karşılamak ve dinlemek için o gün dernekte olunması" ricasında bulundu.. AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Yönetimi birlikte Kars Ardahan Iğdır Derneği Dernek Başkanı Metin Baytöre ve Yönetimini ziyaret ederek dermek üyeleri ile hasbihalde bulundular.. Evet KAIDER üyeleri Başkanları Metin Baytöre'nin çağrısına icabet ederek, Zinnur Büyükgöz'ü karşılamak için  derneğe gelmişlerdi ama Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kars Ardana Iğdır Derneği ziyaretine gelememişti.. Sanırım bu durumda hemşerilerine karşı en çok mahcup olanlarda o Ak Parti heyetinde yer alan Karslılardam İlçe başkan vekili Raif Öztürk ve Belediye Meclis üyesi Vahip Angur ile Ardahanlı Osman Yılmaz mahalle teşkilat başkanı Yaşar Demirci olmuştur..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

 Gebze KAIDER (Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı) Metin Baytöre kendisinin telefonla aranarak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Ak Parti heyeti ile birlikte 25 Aralık 2021 tarihinde derneklerini ziyaret edeceklerini bildirilmesi üzerine tüm Dernek üyelerine telefon mesajı göndererek "Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü karşılamak ve dinlemek için o gün dernekte olunması" ricasında bulundu..

AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve Yönetimi birlikte Kars Ardahan Iğdır Derneği Dernek Başkanı Metin Baytöre ve Yönetimini ziyaret ederek dermek üyeleri ile hasbihalde bulundular..

Evet KAIDER üyeleri Başkanları Metin Baytöre'nin çağrısına icabet ederek, Zinnur Büyükgöz'ü karşılamak için  derneğe gelmişlerdi ama Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kars Ardana Iğdır Derneği ziyaretine gelememişti..

Sanırım bu durumda hemşerilerine karşı en çok mahcup olanlarda o Ak Parti heyetinde yer alan Karslılardam İlçe başkan vekili Raif Öztürk ve Belediye Meclis üyesi Vahip Angur ile Ardahanlı Osman Yılmaz mahalle teşkilat başkanı Yaşar Demirci olmuştur..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.