GEBZE KAYMAKAMI GÜLER ONLARI YALNIZ BIRAKMADI

Dünya 14.01.2021 - 22:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE KAYMAKAMI GÜLER ONLARI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret ederek Covid-19 aşı çalışmalarını inceleyip, aşı olan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'na teşekkürlerini ilettikten sonra Gebze bölgesinde ve hastanede bulunan Covid-19 vakaları hakkında da bilgi verdi. Yapılan ziyarette tüm hastane yönetim ekibi de hazır bulundu..  

KOCAELİ HABERİ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret ederek Covid-19 aşı çalışmalarını inceleyip, aşı olan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu..

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'na teşekkürlerini ilettikten sonra Gebze bölgesinde ve hastanede bulunan Covid-19 vakaları hakkında da bilgi verdi. Yapılan ziyarette tüm hastane yönetim ekibi de hazır bulundu..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.