GEBZELİ DADAŞLARDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

İlçeler 01.11.2021 - 17:13, Güncelleme: 01.11.2021 - 17:13
 

GEBZELİ DADAŞLARDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
​Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’nun(OLFED) dün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Taner Sağlam, OLFED’in yeni başkanı seçildi. Şölen havasında geçen kongreye Dadaşlar büyük ilgi gösterirken, Başkan Sağlam gönül seferberliğinde yanlarında olan herkese teşekkür etti. TANER SAĞLAM’A BÜYÜK TEVECCÜH OLFED’ten ‘Sağlam’ başlangıç. Bölgemizin önde gelen sivil tolum kuruluşlarından Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’nda kongre heyecanı yaşandı. Kurucu başkanlığını Murat Güzel’in yaptığı, mevcut başkan İsrafil Kamacı’nın sağlık problemleri nedeniyle devam etmeme kararı aldığı OLFED’in yeni başkanı, Dadaşlar’ın büyük bir teveccühü ile seçilen iş adamı Taner Sağlam oldu. VEKİL ŞEKER VE BELEDİYE BAŞKANLARI DA GELDİ Şekerpınar’da bulunan Kebap Diyarı’nda gerçekleşen kongreye; Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Ünal, OLFED Kurucu Başkanı Murat Güzel, Esayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ayan, siyasi partilerin temsilcileri, Kocaeli, Bursa ve İstanbul il ve ilçe dernek başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda Erzurumlu katıldı. KAMACI’DAN DUYGUSAL VEDA Divan başkanlığını OLFED kurucu başkanı Murat Güzel’in yaptığı kongrede, protokolün selamlama konuşmalarının ardından söz alan İsrafil Kamacı, duygu yüklü bir konuşma yaparak tüm hemşehrilerinden helallik istedi. Görev süresinde ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kamacı, Taner Sağlam ve ekibine başarı temennisinde bulundu. SAĞLAM HERKESE TEŞEKKÜ R ETTİ Tek aday olarak girdiği kongrede teşekkür konuşması yapan OLFED Başkanı Taner Sağlam, “Murat başkanımızın kurduğu, İsrafil başkanımızın devam ettirdiği OLFED başkanlık görevini bir adım daha ileriye taşımak adına var gücümüzle çalışacağımıza ekibim adına söz veriyorum. Gönül seferberliğimize katılarak kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, değerli hemşehrilerimize, eş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ediyorum. OLFED için daha nice güzel hizmetlere” dedi.
KOCAELİ HABERİ

​Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’nun(OLFED) dün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Taner Sağlam, OLFED’in yeni başkanı seçildi. Şölen havasında geçen kongreye Dadaşlar büyük ilgi gösterirken, Başkan Sağlam gönül seferberliğinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

TANER SAĞLAM’A BÜYÜK TEVECCÜH

OLFED’ten ‘Sağlam’ başlangıç. Bölgemizin önde gelen sivil tolum kuruluşlarından Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’nda kongre heyecanı yaşandı. Kurucu başkanlığını Murat Güzel’in yaptığı, mevcut başkan İsrafil Kamacı’nın sağlık problemleri nedeniyle devam etmeme kararı aldığı OLFED’in yeni başkanı, Dadaşlar’ın büyük bir teveccühü ile seçilen iş adamı Taner Sağlam oldu.

VEKİL ŞEKER VE BELEDİYE BAŞKANLARI DA GELDİ

Şekerpınar’da bulunan Kebap Diyarı’nda gerçekleşen kongreye; Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Ünal, OLFED Kurucu Başkanı Murat Güzel, Esayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Ayan, siyasi partilerin temsilcileri, Kocaeli, Bursa ve İstanbul il ve ilçe dernek başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda Erzurumlu katıldı.

KAMACI’DAN DUYGUSAL VEDA

Divan başkanlığını OLFED kurucu başkanı Murat Güzel’in yaptığı kongrede, protokolün selamlama konuşmalarının ardından söz alan İsrafil Kamacı, duygu yüklü bir konuşma yaparak tüm hemşehrilerinden helallik istedi. Görev süresinde ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kamacı, Taner Sağlam ve ekibine başarı temennisinde bulundu.

SAĞLAM HERKESE TEŞEKKÜ R ETTİ

Tek aday olarak girdiği kongrede teşekkür konuşması yapan OLFED Başkanı Taner Sağlam, “Murat başkanımızın kurduğu, İsrafil başkanımızın devam ettirdiği OLFED başkanlık görevini bir adım daha ileriye taşımak adına var gücümüzle çalışacağımıza ekibim adına söz veriyorum. Gönül seferberliğimize katılarak kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, değerli hemşehrilerimize, eş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ediyorum. OLFED için daha nice güzel hizmetlere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.