GEBZE- Başkan Kaya oğlunu evlendirdi

Yaşam 18.10.2020 - 18:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE- Başkan Kaya oğlunu evlendirdi

KOCAELİ HABERİ  İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesi Başkanı Av. Nizamettin Kaya'nın oğlu Bilal Kaya ile Ümmügülsüm Pehlivan yaşamlarını birleştirdiler.. Bilal ve Ümmügülsüm çiftinin nikah akitlerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, aynı zamanda amcaoğlu olan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ile Av. Cemalettin Kaflı nikah şahitliklerinde bulundular.. Gebze Bölgesi iş, siyaset ve bürokrasi camiasından çok sayıda tanınmış sima ve davetliler bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmayarak hem mutluluklarını paylaştılar hem de genç çifti ve ailelerini tebrik ederek saadetler dilediler..

ResimKOCAELİ HABERİ  İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesi Başkanı Av. Nizamettin Kaya'nın oğlu Bilal Kaya ile Ümmügülsüm Pehlivan yaşamlarını birleştirdiler..

Bilal ve Ümmügülsüm çiftinin nikah akitlerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, aynı zamanda amcaoğlu olan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ile Av. Cemalettin Kaflı nikah şahitliklerinde bulundular..

Gebze Bölgesi iş, siyaset ve bürokrasi camiasından çok sayıda tanınmış sima ve davetliler bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmayarak hem mutluluklarını paylaştılar hem de genç çifti ve ailelerini tebrik ederek saadetler dilediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.