FİKRİ IŞIK’A YAKIN İSİMLER SAHADA

Siyaset 25.08.2019 - 16:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK’A YAKIN İSİMLER SAHADA

KH/CENGİZYÜCAK Bakanlık ve Başbakan yardımcılığı yaptığı dönemlrde "Ak Parti Kocaeli'nin Patronu" olarak anılan ve belediye başkan, milletvekili ve teşkilat başkan adaylarının ve hatta il-ilçe yönetim kurulu üyeliklerinin belirlenmesinde en etkili isim olan Fikri Işık, 24 Haziran 2018 Genel ve 31 Mart 2019 yerel seçimelrinde belirleyici olamadı.. Ankara ve Kocaeli siyaset kulislerinde "Fikri Işık için siyaset bitti" şeklinde yorumlar yapılırken Işık'ı yakından tanıyanlar ise onun "pes" demiyeceğini dile getirdikten sonra "bekleyin yakında belli olur ne yapacağı" dediler.. Çok da beklenilmedi Fikri Işık'ın ne yapacağı konusunda çünkü geçtiğimiz haftalarda yapılan İlçe İstişare Meclis toplantılarına katılan Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık dava için birlik, beraberlik ve mücadel mesajlarını seslendirdi.. Öte yandan başta eski il başkanı Şemsettin Ceyhan ve eski il yöneticileri Nuri Güney ve Mehmet Uzunoğlu gibi Fikri Işık'a en yakın isimlerin de İzmit bölgesinde sahaya yayıldıkları dikkatlerden kaçmadı.. Bugün de Gebze bölgesinde Fikri Işık'a en yakın isimler olarak bilinen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ve GTO Başkanı Nail Çiler Çayırova'da sahadaydı.. Şevki Demirci Çayırova buluşmasını sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı..; "Değerli Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen bey, Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler bey, Çayırova Kızılay Başkanımız Dr. Ali Öncü bey, Çayırova Ak Parti İl yöneticimiz Mahmut Fevzi Çelik bey, Çayırovanın sevilen iş adamı ve esnaflarından Baran Aydın bey, Aytekin Sır bey, Murat Tunç bey ve değerli Çayırovalı hemşehrilerim ile çay eşliğinde hasbihal ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin."

KH/CENGİZYÜCAK Bakanlık ve Başbakan yardımcılığı yaptığı dönemlrde "Ak Parti Kocaeli'nin Patronu" olarak anılan ve belediye başkan, milletvekili ve teşkilat başkan adaylarının ve hatta il-ilçe yönetim kurulu üyeliklerinin belirlenmesinde en etkili isim olan Fikri Işık, 24 Haziran 2018 Genel ve 31 Mart 2019 yerel seçimelrinde belirleyici olamadı..
Ankara ve Kocaeli siyaset kulislerinde "Fikri Işık için siyaset bitti" şeklinde yorumlar yapılırken Işık'ı yakından tanıyanlar ise onun "pes" demiyeceğini dile getirdikten sonra "bekleyin yakında belli olur ne yapacağı" dediler..
Çok da beklenilmedi Fikri Işık'ın ne yapacağı konusunda çünkü geçtiğimiz haftalarda yapılan İlçe İstişare Meclis toplantılarına katılan Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık dava için birlik, beraberlik ve mücadel mesajlarını seslendirdi..
Öte yandan başta eski il başkanı Şemsettin Ceyhan ve eski il yöneticileri Nuri Güney ve Mehmet Uzunoğlu gibi Fikri Işık'a en yakın isimlerin de İzmit bölgesinde sahaya yayıldıkları dikkatlerden kaçmadı..
Bugün de Gebze bölgesinde Fikri Işık'a en yakın isimler olarak bilinen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ve GTO Başkanı Nail Çiler Çayırova'da sahadaydı..
Şevki Demirci Çayırova buluşmasını sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı..;
"Değerli Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen bey, Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler bey, Çayırova Kızılay Başkanımız Dr. Ali Öncü bey, Çayırova Ak Parti İl yöneticimiz Mahmut Fevzi Çelik bey, Çayırovanın sevilen iş adamı ve esnaflarından Baran Aydın bey, Aytekin Sır bey, Murat Tunç bey ve değerli Çayırovalı hemşehrilerim ile çay eşliğinde hasbihal ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.