FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

14.11.2020 - 18:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

Fenerbahçeli Enner Valencia koronavirüse yakalandı.. Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada Enner Valencia'nin milli takımda koronavirüse yakalandığını duyurdu.. Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ülkesinin milli takımında olan futbolcumuz Enner Valencia'nın Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır." denildi.

Fenerbahçeli Enner Valencia koronavirüse yakalandı..

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada Enner Valencia'nin milli takımda koronavirüse yakalandığını duyurdu..

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ülkesinin milli takımında olan futbolcumuz Enner Valencia'nın Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır." denildi.
Feneronline on Twitter: "Fenerbahçe, Enner Valencia ile her konuda  anlaşmaya vardı. (TUDN MEX) https://t.co/wixUgeOpS0"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.