KOCAELİ// Aşı olmayanlar, Belediyeden ruhsat alamayacaklar

Dünya 10.01.2022 - 16:09, Güncelleme: 10.01.2022 - 16:09
 

KOCAELİ// Aşı olmayanlar, Belediyeden ruhsat alamayacaklar

KOCAELİ HABERİ
Karamürsel Belediyesi almış olduğu Meclis Kararı ile iş yeri açmak için ruhsat başvurusu yapanlardan "covid-19 aşısı olma zorunluluğu"nu karar altına aldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu kararı aşı taraftarlarını sevindirirken, aşı karşıtlarının ise tepkisine neden oldu.. İŞTE O KARAR Karamürsel’de Toplum Sağlığı İçin Aşı Şartı Karamürsel Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda, işyeri açmak için ruhsat almak isteyen vatandaşların aşı takvimine uymuş olmaları şartı aranacak. Karamürsel Belediyesi Meclisinin geçtiğimiz gün yapmış olduğu toplantıda almış olduğu karara göre, 2022 yılı itibariyle iş yeri açma ruhsatı ve ruhsat yenileme işlerinde aşı zorunluluğu aranacak. iş yeri açma ruhsatı ve ruhsat yenileme işlerini yapmak isteyen kişiler, Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan aşı takvimine uymuş olmaları şartı aranacak. Aşı takvime uymayan başvuru sahipleri Karamürsel Belediyesinden ruhsatlarını alamayacak.  
KOCAELİ HABERİ

Karamürsel Belediyesi almış olduğu Meclis Kararı ile iş yeri açmak için ruhsat başvurusu yapanlardan "covid-19 aşısı olma zorunluluğu"nu karar altına aldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu kararı aşı taraftarlarını sevindirirken, aşı karşıtlarının ise tepkisine neden oldu..

İŞTE O KARAR
Karamürsel’de Toplum Sağlığı İçin Aşı Şartı
Karamürsel Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda, işyeri açmak için ruhsat almak isteyen vatandaşların aşı takvimine uymuş olmaları şartı aranacak.
Karamürsel Belediyesi Meclisinin geçtiğimiz gün yapmış olduğu toplantıda almış olduğu karara göre, 2022 yılı itibariyle iş yeri açma ruhsatı ve ruhsat yenileme işlerinde aşı zorunluluğu aranacak.
iş yeri açma ruhsatı ve ruhsat yenileme işlerini yapmak isteyen kişiler, Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan aşı takvimine uymuş olmaları şartı aranacak.
Aşı takvime uymayan başvuru sahipleri Karamürsel Belediyesinden ruhsatlarını alamayacak.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.