ERDOĞAN DARICA'YA NİYE GELDİ KİME MİSAFİR OLDU?

Siyaset 20.10.2020 - 01:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN DARICA'YA NİYE GELDİ KİME MİSAFİR OLDU?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu yıllarda sık sık Darıca'ya geldiği ve hatta bir keresinde eşi Emine Erdoğan ile geldiği Darıca'da dönemin Fazile Partili Belediye Başkanı İbrahim pehlivan'a misafir olarak hafta sonununu Bayramoğlu'nda geçirdiği bilinir..  Gazeteci Bülent Anar'ın "Yıl 1995 Reisin Gençlik Yılları" notu ile paylaştığı yukardaki fotoğraf Erdoğan'ın1995 yılındaki bir Darıca ziyaretine ait ve yanındaki isimler ise Darıca Fazilet partisinin önde gelen isimlerinden Osman Pala ve Salih Yılmaz...  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu yıllarda sık sık Darıca'ya geldiği ve hatta bir keresinde eşi Emine Erdoğan ile geldiği Darıca'da dönemin Fazile Partili Belediye Başkanı İbrahim pehlivan'a misafir olarak hafta sonununu Bayramoğlu'nda geçirdiği bilinir.. 

Gazeteci Bülent Anar'ın "Yıl 1995 Reisin Gençlik Yılları" notu ile paylaştığı yukardaki fotoğraf Erdoğan'ın1995 yılındaki bir Darıca ziyaretine ait ve yanındaki isimler ise Darıca Fazilet partisinin önde gelen isimlerinden Osman Pala ve Salih Yılmaz...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.