CHP Sözcüsü Öztrak'tan ülke sınırları tepkisi

Siyaset 10.08.2021 - 21:04, Güncelleme: 10.08.2021 - 21:04
 

CHP Sözcüsü Öztrak'tan ülke sınırları tepkisi

SİYASET
CHP Genel Başkan yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: Ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, mülteci sorunu ile ilgili olarak; “Sınır ülkenin namusudur ama bugün ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür. Gelen geçmektedir, giden geçmektedir sınırlarımızdan. Türkiye Afganistan’ın komşusu değil, Afgan göçmenleri önce İran’a geçiyor, İran üzerinden de elini kolunu sallaya sallaya Türkiye’ye geçiyor” dedi. Öztrak çözüm olarak da "Genel Başkanımız söyledi bu meseleyi Cumhuriyet Halk Partisi döneminde iki yıl içerisinde çözeriz. Bu mesele sadece Türkiye’nin meselesi değil, Avrupa’nın da meselesi Avrupa’nın meselesi haline getirmek lazım ve o şekilde çözmek lazım.” dedi..
SİYASET

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: Ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür

CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, mülteci sorunu ile ilgili olarak; “Sınır ülkenin namusudur ama bugün ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür. Gelen geçmektedir, giden geçmektedir sınırlarımızdan. Türkiye Afganistan’ın komşusu değil, Afgan göçmenleri önce İran’a geçiyor, İran üzerinden de elini kolunu sallaya sallaya Türkiye’ye geçiyor” dedi.

Öztrak çözüm olarak da "Genel Başkanımız söyledi bu meseleyi Cumhuriyet Halk Partisi döneminde iki yıl içerisinde çözeriz. Bu mesele sadece Türkiye’nin meselesi değil, Avrupa’nın da meselesi Avrupa’nın meselesi haline getirmek lazım ve o şekilde çözmek lazım.” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.