AK PARTİLİ İSİMDEN EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

Ekonomi 18.12.2021 - 18:06, Güncelleme: 18.12.2021 - 18:06
 

AK PARTİLİ İSİMDEN EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

KOCAELİ HABERİ
Türk Lirası her geçen gün yabancı para birimleri karşısında değer kaybediyor. TL'nin değer kaybı kaşısında ve her geçen gün gelen zamlarla birlikte yurttaşların alım gücü de giderek azalıyor. Ve bu tablo ekonomik krizin iyice derinleştiğini gözler önüne seriyor. AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde partisine yönelik eleştirilerle sık sık gündeme geliyor. Tayyar, dün yaptığı paylaşımda, AKP’lilerin sıklıkla dile getirdiği ‘dış güçlerin ekonomik saldırıları’ iddiası için "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak" ifadelerine yer vermişti. Tayyar devamında, "Vücuttaki ‘mikrop’ gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır" demişti. TAYYAR: SOSYAL GERGİNLİK DERİNLEŞİYOR Tayyar, bugünkü paylaşımında ise döviz kurundaki yükseliş, artan hayat pahalılığı ve belirsizlik ile ilgili paylaşımda bulundu. Tayyar, "Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar" ifadelerine yer verdi. Tayyar'ın paylaşımı şu şekilde: "Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Piyasada mal ve hizmet fiyatlaması yapılamıyor. Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat." Kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Türk Lirası her geçen gün yabancı para birimleri karşısında değer kaybediyor. TL'nin değer kaybı kaşısında ve her geçen gün gelen zamlarla birlikte yurttaşların alım gücü de giderek azalıyor. Ve bu tablo ekonomik krizin iyice derinleştiğini gözler önüne seriyor.
AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde partisine yönelik eleştirilerle sık sık gündeme geliyor.
Tayyar, dün yaptığı paylaşımda, AKP’lilerin sıklıkla dile getirdiği ‘dış güçlerin ekonomik saldırıları’ iddiası için "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak" ifadelerine yer vermişti. Tayyar devamında, "Vücuttaki ‘mikrop’ gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır" demişti.

TAYYAR: SOSYAL GERGİNLİK DERİNLEŞİYOR

Tayyar, bugünkü paylaşımında ise döviz kurundaki yükseliş, artan hayat pahalılığı ve belirsizlik ile ilgili paylaşımda bulundu. Tayyar, "Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar" ifadelerine yer verdi.

Tayyar'ın paylaşımı şu şekilde:
"Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Piyasada mal ve hizmet fiyatlaması yapılamıyor. Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat."

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.